پرونده مهریه بنده بسته میشه و به من چیزی نمیرسه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۵ #29389662

سلام.دادگاه رای به پرداخت مهریه ام رو صادر کرده و من به اشتباه نسبت به رای دادگاه اعتراض زدم.ایا پرونده مهریه بنده بسته میشه و به من چیزی نمیرسه یا راه حلی وجود داره که اشتباهم رو درست کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نگران نباشید
دادخواست را مسترد کنید

شما میتوانید دادخواست تجدیدنظر خود را استرداد کنید و حتی اگه هم استرداد نکنید هیچ مشکلی پیش نمیاد و در نهایت رای بدوی تایید میشود

سلام با اعتراض شما مشکلی ایجاد نمیشود و نهایتا رای بدوی تایید و قطعی می شود .

باسلام تازمانی به پرونده مطروحه توسط شما مختومه اعلام نشود ادامه پیگیری پرونده توسط شما وجود دارد وبه قوت خویش باقی است .

سلام
در دادگاه تجدیدنظر مشکلی پیش نخواهد آمد. اما برای جلوگیری از اتلاف وقت، بهتر است تجدیدنظر خواهی را مسترد نمایید.

درود
خیر در صورت احراز اصل نکاح ، با توجه به اینکه مهر دین ممتاز است و بر ذمه مدیون است نه حکم بدی نقض میشود نه سایر طلبکاران بر شما نسبت به اموال مدیون تقدمی خواهند داشت ، ضمنا میتوانید تا نخستین جلسه دادرسی دادخواست پژوهشی خود را استرداد نمایید.

با سلام
شما می توانید دادخواست تجدید نظر خود را مسترد نمایید...