با تضییع حق بنده با سپری شدن ایام تصرف چه کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۶۷ #29388324

با سلام و خسته نباشید جانانه خدمت تمامی وکلای زحمتکش بنده در جریان پرونده ای که در زمره کلاشی و فریب ، شخصی خودروی بنده رو با مدارک جعل رفع توقیف و بدون پرداخت اقساط آن متواری گردیده در موارد پرونده و شکایت موفق به فسخ معامله و حکم استرداد خودرو نیز نیز صادر گردیده و لازم بذکر است رسیدگی به شکایت و جریان پرونده نزدیک یکسال زمان برده و خوانده در هیچ یک از جلسات دادگاه حاضر نشده و تمامی مدارک بنده از تمامی جهات قانونی و اثبات محکومیت خوانده میباشد حتی با تماس تلفن از طریق شورای حل اختلاف طرف اذعان داشت ماشین را به کس دیگه فروخته و خودشو ذینفع یا ذیحق پرونده نمیدونه و دنباله بازخواست پرونده را نمیگیره با این حال با صدور سه مورد حکم طبق مصوبه ۲۰ روز قابل تجدید نظر ۶۰ روز بخاطر غیابی بودن حکم زمان تنفس قطعیت حکم لحاظ شده لذا با گذشت یکسال در مرحله ارسال ابلاغیه اجرای حکم و نیز زمان یکماهه بعد از ابلاغ برای اجرای حکم دادگاه از من ضمانت میخواهد و ادعا دارد بخاطر غیابی بودن و شرکت نکردن طرف بنده باید ضمانت اجرای حکم ارایه دهم وگرنه حکم را اجرا نمیکنن لذا خواستم بدانم آیا با تضییع حق بنده با سپری شدن ایام تصرف و زمان رسیدگی و طی شدن مواردهای غیابی باز بنده باید مورد ظلم دادگاه قرار بگیرم و برای احقاق حق خود دنبال ضمانت و التماس به بقیه برای ضمانت کردن ذیحق بودن خود بکنم ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اجرای رای غیابی می بایست ضامن معرفی شود

اجرای حکم غیابی منوط به معرفی ضامن معتبر از سوی محکوم له است.

باسلام
برای اجرای احکام غیابی محکوم له باید ضامن باشد .

اجرای رای غیابی نیازمند معرفی ضامن است

برای اجرای حکم غیابی ضامن باید معرفی شود.

اجرای رای غیابی اصولا با معرفی ضامن امکانپذیر است

سلام و درود برای اجرای کلیه احکام غیابی محکوم له باید ضامن بدهد