قولنامه ای بوده که امضا کردن و حالا زدن زیر قولنامه تکلیف چیه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۲۳ #29369012

خودرویی خریداری کردیم به صورت نقد و اقساط طرف معامله افسر راهنمایی و رانندگی هستند بعد از کرانی بنزین زیر قولنامه زده و میگه باید یک ملیون دیکه بدی حالا ماشین ما بخاطر پارک زیر تابلو حمل با جرثقیل به پارکینگ منتقل شده و ایشون هم میکن تا یک ملیون و ندی نمیرن دنبال ترخیص ماشین ما باید چکار کنیم قولنامه ای بوده که امضا کردن و حالا زدن زیر قولنامه تکلیف چیه؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دو راهکار دارید
۱ _ راه کوتاه قبول پرداخت یک میلیون و خارج کردن خودرو به شرط تنظیم سند رسمی
۲ _ راه طولانی تر و شاید پر هزینه تر تقدیم دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی انتقال به طرفیت فروشنده و مالک سند

عقد بیع بین طرفین لازم است تکلیفی به پرداخت وجه اضافی ندارید برای ترخیص خودرو نیز به مبادی ذی ربط مراجعه فرمایید

باستناد مبایعه نامه تنظیمی باید دادخواست تنفیذ معامله و الزام به تنظیم سند خودرو بدهید . امکان ترخیص خودرو با درخواست دستور موقت نیز دور از ذهن نمی باشد هرچند که این امر موکول به موافقت قاضی است .