آیا پول آب و برق با منه و قبوض پرداخت شده توسط من چی میشه چون مشترکا استفاده شده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۱ #29335426

حدودا ۵ یا ۶ سال پیش ملک مسکونی رو رحن کردیم برایه مدت یکسال که در بنگاه املاک که در متن قرارداد هم که خانه ایزوگام دارد که نداشت و ما بعد از ساکن شدن متوجه شدیم این مورد رو و بعد اعتراضی که صاحب خانه کردیم گفت به زودی ایزوگام رو انجام میدهد که اینکار رو نکرد ضمن اینکه آب و برق خانه با خانه صاحب خانه مشترک بود ولی گفته بودن که اونجا ساکن نیستن و کلا شهر دیگه ساکنن ولی شاید ماهیانه یک یا دو روز بیایند اونجا اما بعد مدت کوتاهی کلا همون خانه ساکن شدن یکسال گذشت صاحب خانه برای تمدید پول بیشتری خواستینی ۷ میلیون دیگه مبلغ قرارداد ۱۸ میلیون بصورت رهن کامل بود مشکلی با دادن مبلغ نداشتیم در صورتی که ایزوگام منزل انجام شه چون سقف بشدت نشتی داشت اول پول در خواست که بعد ایزوگام کند ولی چون سال قبل هم هر بار که اعتراض به نبودن ایزوگام میکردیم میگفت به زودی انجام میدم خب طبیعی بود که بعد از پول گرفتن ایزوگام انجام نمیداد تمدید انجام نشد چون پول رهن رو خرج کرده بود بدون قرار داد ساکن. موندیم تا سال سوم که گفت تخلیه کنید پول آمادس تخلیه انجام شد ولی ۷ ماه گذشت پول داده نشد با اطلاع دادگاه و شورا برادرم ساکن خونه شد تا الان که ۵ سال از تمام شدن قرارداد گذشته و ماه گذشته شکایت کرد که خانه رو میخواد و تخلیه کنیم باز تخلیه کردیم و ۱۰ روز گذشته و هنوز با اینکه کارشناس آوردو هر ایرادی از خانه گرفت برطرف کردیم ۵ میلیون خرج کردم کابینت فلزی که حداقل ۱۵ سال عمر کرده در شهر بسیار مرطوب میناب نزدیکی بندر عباس و کاملا زنگ زده بخاطر رطوبت و همینطور آبی که از سقف چکه میکرد رو هم بصورت کامل تعمیر کردم تعمیر پوسیدگی کابینت رو با توجه به عمری که کرده به عهده من بوده؟ که البته انجام دادم و حالا باز هم ایراد ترک دیوار بخاطر نشست زمین و استاندارد نبودن ساخت و ساز ساختمان ایجاد شده رو هم میگیره حتی از کارشناس شورای حل اختلاف هم شکایت کرده میتونم پولم رو به ارزش روز بخوام ازش ضمنن هنوز هم پول رهن رو بحساب شورا یا دادگاه نریخته، و اینکه سکونت این چند سال من و برادرم با توجه نبود قرار داد تخلف محسوب میشود البته دو دفعه درخواست تخلیه دادن که انجام شد ولی چون پولم رو نداد نمیشد خانه رو خالی بزارم برادرم رو بعد از ۷ ماه خالی بودن ساکن اونجا کردم و اگر ممکنه قدری راهنمایی کنید بسیار ممنون میشم در ضمن لوله آب آشپزخانه از کنتور آب نیست و معلوم نیست از کجا اومده تازگی بخاطر نشت آب و خیس خوردگی دیوار حاصل شکستن لوله آب مذکور که به صورت غیر قانونی با اینکه من اطلاعی راجع به این لوله نداشتم خرابی دیوار و تعمیر اون با من هست و استفاده مشترک آب و برق خانه که در قرار داد هم گفته نشده
بابت طولانی بودن شرح مشکل عذر خواهی میکنم

مشاوره حقوقی قرارداد رهن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
چنانچه در مدت انتقال عین مستاجره موجر ادعایی نداشته حمل بر رضایت است و مشکلی ندارد جهت ارائه پاسخ متناسب و قانونی نیاز است توضیحات تکمیلی ارائه نمایید که واقعا با نوشتن پیام امکانپذیر نیست در صورت تمایل لطفا بعد از رزرو مشاوره تلفنی تماس بگیرید که خدمتتان عرض کنم