قانونا خانمم باید با اجازه من بره یا نه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۳ #29335364

با سلام بنده ۶ ماهه ازدواج کردم و سر خونه زندگی هستم. دوست ندارم زنم با خانوادش رفت و آمد کنه به‌م گفتم قبلا ولی الان هی مامانش باباش زنگ میزنن میگن می‌آییم دنبالش و... خانمم میخواد بره ولی من نذاشتم. کسی میتونه دخالت کنه تو زندگی من؟ خانمم باید با اجازه من بره یا نه میتونه همینجوری بره؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است ابتدا از طریق صحبت مشکل را حل نمایید
بلی طبق قانون زوجه بایستی از زوج تبعیت نماید
در صورت ایجاد مشکل یا ترک منزل یا دخالت خانوادشون میتونید قانونی اقدام کنید

با سلام
طبق قانون زوجه بایستی از زوج تبعیت نماید و کسی منکر این امر نیست
اما این عدم اجازه نبایستی به محدودیت و حبس و عدم ازادی منجر گردد
بهتر است بصورت مسالمت آمیز جهت رفع این مشکل بین خود و همسرتان اقدام نمایید و اجازه ندهید مشکلات شما به بیرون درج و از سوی دیگران با دخالت بر زندگی شما خدشه وارد گردد

از لحاظ قانونی خروج زن به میزان متعارف و برای رفع نیازهای عادی روحی و جسمی و از منزل مشترک بلامانع است.
با توجه به اینکه قانون ما برگرفته از شرع است باید در این خصوص به شرع و عرف نیز توجه کرد.
از لحاظ شرعی زن برای انجام وظایف شرعی و ...می‌تواند بدون اذن همسر از خانه خارج شود.که با توجه به اینکه سر زدن و معاشرت با والدین از واجبات ااست .
لذا شما سرعت و عرفا و قانونا نمیتوانید از رفت آمد همسر با خانواده اش جلوگیری کنید.و در صورت حبس زوج در منزل و قطع رابطه ایشان با والدین ایشان نیز می‌توانند به استناد عسر و حرج دادخواست طلاق مطرح کنند.

با سلام. شرعا و قانونا نیاز به اجازه شما دارند ولی ممانعت بیش از اندازه شما نیز موجب ایجاد عسر و حرج برای ایشان می‌شود. توصیه می‌شود از طریق مسالمت آمیز مساله را حل و فصل نمایید.