ایا باید نظریه کارشناس به من ابلاغ بشه یا نه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۵۷ #29329985

سلام بنیاد مسکن شکایت من کرده برای تصرف عدوانی و ارجاع شده به کارشناس نظریه کارشناس به من ابلاغ نشده و دادگاه رای بر محکومیت من داده ولی قاضی به ما ابلاع نورده و رای صادر کرده

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام .وصول نظر کارشناس باید به شما ابلاغ میشده وشما برای خواندن نظریه کارشناس میتوانستید به دفتردادگاه مراجعه وآنرا مطالعه کنید وچنانچه اعتراضی به نظریه کارشناس داشتید ظرف هفت روز بصورت کتبی تقدیم می نمودید

بادرودوسلام نظریه کارشناسی باید ابلاغ شود.

با احترام نظریه کارشناس باید ابلاغ شود در صورت عدم ابلاغ به آن اعتراض نمایید

سلام میتوانید درفرجه تجدید نظر به رای دادگاه با اشاره به این موضوع اعتراض نمایید

درود
وصول نظر کارشناس به شعبه باید ابلاغ شود.

نظریه کارشناس اصولا باید ابلاغ شود و قابل اعتراض است ، اگر ابلاغ نشده به رای صادره اعتراض کنید

اصولا باید ابلاغ شود و عدم رعایت تشریفات رسیدگی موجب نقض رایی در مرجع تجدیدنظر خواهد بود.