آیا مدیر میتواند شرایط و تاریخ قرارداد کار را تغییر دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۷۵ #29328448

با سلام
شرکت ما قرارداد ها را پس از اتمام تاریخ قرارداد برای امضا به ما میدهد ، حالا من قرارداد پارسال ۶ ماه ۶ ماه بوده ، امسال هم هنوز قراردادی امضا نکردم ، و استفا برای تاریخ ۱۸/۰۳ اعلام کردم ، حالا شرکت اصرار داره که قرارداد تاریخش ۱۸/۰۳ باشه نه تا اخر شهریور و حضور و عدم خضور فزیکی بنده با توجه به نظر مدیرم باشه ، حالا میخواستم بدونم این مسئله خلا قانونی داره یا فرقی میکنه که من تاریخ ۱۸ بزنم یا ۱ مهر ؟
و اینکه اگر از ۱ خرداد بگن نیا چی ؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر درست متوجه شده باشم شما برای 18 خرداد به بعد قصد استعفا دارید
در اینصورت بهترین روش اینه که تاریخ پایان قرارداد همین 18 خرداد باشه
اگر مدت قرارداد تا پایان شهریور باشه اونوقت کارفرما مجبوره که حقوق شما رو تا پایان شهریور پرداخت کنه و متقابلا شما هم موظفید که تا پایان شهریور برای کارفرما کار کنید