امکان پیگیری مجدد شاکی با استناد به تماس، هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۸ #29319525

سلام
من شاکی داشتم برای مزاحمت تلفنی و تهدید و دادگاه به حکم یک سال حبس تعلیقی به من دادن. من از کاری که کردم پشیمونم ولی با توجه به شناختی که از شاکی دارم میترسم ایشون با استناد به همون تماس من برام پاپوش درست کنن ضرب جرح یا ادم ربایی.
چکار میتونم کنم از این موضوع سوء استفاده نشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام تا زمانی که تهدیدی عملی صورت نگرفته و یا فعل مجرمانه ای علیه شما واقع نگردیده امکان اقدام عکس العمل قضایی نیست. بایستی راهکارهای پیشگیری وضعی را برای جلوگیری از بزهدیده واقع شدن اتخاذ نمایید.

سلام
طرح هر ادعایی منوط به ارائه ادله کافی می باشد و ایشان هر دعوایی علیه شما مطرح نمایید شما می توانید به حکمی که علیه شما صادر شده استناد نموده و اعلام دارید که مراتب قبلا مورد رسیدگی قرار گرفته است

با سلام
متاسفانه تا زمانی که جرمی صورت نگرفته است امکان پیشگیری وجود ندارد.