مراحل پیگیری یا اعتراض توسط مرد به دادنامه ی درخواست صدور تامین خواسته چیست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۲۶ #29314306

باعرض سلام وخسته نباشید به حضور وکلای محترم سایت بنیادوکلا:
بنده مردی ۳۵ ساله هستم که همسرم ۳ سال بعد از ازدواجمان زندگی را ترک و خواستار جدایی شده است. از برج پنجم سال ۹۹ که همسرم منزل را ترک کرده تا به حال احکام استرداد جهیزیه و نفقه معوقه و... را گرفته و در همان ابتدای شروع شکایاتش از طریق اداره ثبت بخاطر مهریه پراید بنده را که تنها راه درآمد و وسیله ی معاش و البته تنها دارایی من بود را توقیف کرده اما هنوز اجرایی نشده و پراید دست خودمه. اما چند روز پیش ابلاغی به دست من رسید با عنوان دادنامه درخواست تامین خواسته زوجه به میزان مهریه از اموال زوج.... در آخر متن حکم نوشته این حکم تا ده روز قابل اعتراض است. لطفا راهنمایی کنید که الان من باید چکار کنم؟ به چی اعتراض کنم؟ بگم ندارم؟ من که نمیتونم مثلا به این اعتراض کنم که مهریه ی زن من این مقدار نیست یا مثلا بگم زنم دروغ میگه که ازمن مهریه طلب داره! اصلا بفرمایید این ابلاغ معنیش چیه؟ الان همسر من مهرشو اجرا گذاشته؟ توروخدا کامل برام توضیح بدید تا بفهمم. به جان بچم‌ هزینه وکیل نمیتونم‌ بدم که مزاحم شما اساتید خیرخواه شدم

مشاوره حقوقی نفقه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان اعتراض به قرارتامین خواسته صادره می باشد.

بنام خدا،قرار تامین خواسته صادر شده و امکان اعتراض به آن وجود دارد.

با سلام
این قرار به معنی توقیف اموال شماست

درود . تامین خواسته برای این است که شما اموالتون را منتقل نکنید و به جهت خودرو چنانچه وسیله معاش میباشد اعتراض کنید

سلام
قرار تامین خواسته به زبان ساده همان توقیف خودروی پراید شماست تا زمانیکه مطالبات خانم را بدهید.

شما باید درخواست اعسار به دادگاه بدهید تا مهریه و نفقه قسطی شود

بااحترام
باید بتوانید اثبات نمایید که با خودرو کارمیکنید ولی مستلزم این است که بیکار باشید