با مدارکی که دارم میتوانم همسرمو محکوم کنم یاخیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۹ #29310004

سلام
همسرم با مردی غریبه تو اینستاگرام چت مستهجن(پیام مستهجن+عکس مستهجن+فیلم مستهجن) انجام داده و من از متن چت هاشون اسکرین شات گرفتم، درلابه لای چت هاشون اون مرد مبالغی رو به حساب همسرم فرستاده و عکس رسید اون پولهارو به همسرم فرستاده که طبیعتا از اون ها هم اسکرین شات دارم.به کرات در سایتهای مختلف دیدم که اسکرین شات فقط اماره هست و سند و مدرک نیست لذا فقط به علم قاضی کمک میکنه.

حال سوالم اینه که صرفا با در دست داشتن اسکرین شات از پیام ها و رسید پولهای ارسالی میتونم همسرم و اون مرد رو محکوم کنم؟

من غیر اسکرین شات هیچ مدرک دیگه ای ندارم.

از اون جایی که اگه نتونم این اتهام روثابت کنم همسرم میتونه به اتهام افترا ازم شکایت کنه، مردد هستم که از همسرم شکایت کنم یانه؟

حال با مدارکی که دارم میتونم همسرمو محکوم کنم یاخیر؟

ممنون از پاسخگویی شما و همچنین سایت خوبتان.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدارکتان برای طرح شکایت مناسب است ولیکن حصول نتیجه بستگی به نظر قاضی دارد ، همینکه در این خصوص که فرمودید عکس و فیلم مستهجن برای هم ارسال می نمایند خود میتواند اثبات کننده رابطه نامشروع غیر از زنا باشد .

بامدارکی که دارید می توانیدطرح شکایت کنید و اینکه بتوانید اثبات جرم کنید یاخیر بستگی به روندپرونده دارد ولی اگر درطرح شکایت شک وشبهه دارید .‌اصلح است که شکایت نکنید

درمورد رابطه نامشروع پیام ها و اسکرین شات اماره ایست که به علم قاضی برای تصمیم گیری کمک میکند و پذیرش این قضیه فقط با نظر قاضی پرونده می باشد . پیامک و تماس های تلفنی اماره برای تشخیص جرم رابطه نامشروع و تقویت علم قاضی برای صدور حکم محکومیت می باشد.

ولی مواردی دیده شده است که شاکی توانسته به طریقی اسکرین شات و پرینتی از محتوی تلگرام همسر که نشان دهنده رابطه نامشروع او بوده را به دست بیاورد و به دادگاه بدهد و دادگاه نیز متهم (همسر) را احضار کرده است و او با دیدن آن ها تلویحا اقرار کرده است.