آیا از طریق پلیس +10 میتوان استعلام ممنوع الخروجی گرفت؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۳,۵۰۹ #29303

با سلام و خسته نباشید واقعا ممنونم از مدیریت سایت و همه کسانی که در این سایت زحمت میکشن
اگر که من ممنوع الخروج باشم میتوانم از طریق پلیس + 10 استعلام بگیرم چون دسترسی به اداره گذرنامه ندارم و یا افراد خانواده مانند خواهر برادر مادر یا همسر وی با در دست داشتن کارت ملی و مدارک هویتی استعلام بگیرند

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مواردی که نیاز به حضور شخص و احراز هویت وجود دارد باید خود شخص حاضر باشد در غیر اینصورت اشخاص دیگر صرفا با داشتن وکالت نامه رسمی می توانند پیگیر امور باشند.

با سلام
این امر را باید از طریق اداره گذرنامه پیگیری نمایید.

با سلام استعلام ممنوع الخروجی فقط از طریق گذرنامه مقدور است

برای استعلام یا بایستی از طریق خود اداره گذرنامه اقدام نمایید
یا از طریق سامانه استعلام ممنوع الخروجی exitban.ssaa.ir اقدام نمایید

با سلام
خیر باید از اداره گذرنامه استعلام گرفته شود

شما باید به اداره گذر نامه مراجعه نمایید لاکن حدود یک الی دو هفته پیش ظاهرا استعلام از سایت ممکن شده است و از طریق سایت مربوط می توانید اقدام نمایید.

با سلام؛
به تازگی افراد می تواند از طریق اینترنت هم به ممنوع الخروجی خود پی ببرند. از تیرماه ۹۷ سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سامانه‌ای را برای استعلام آنلاین ممنوعیت خروج مسافران راه‌اندازی کرده است. برای این کار باید به سایت exitban.ssaa.ir بروید و با وارد کردن کد ملی، وضعیت ممنوع الخروجی تان را چک کنید.
توجه داشته باشید که حتما باید با آی‌پی ایران وارد این سایت شوید