بهم نفقه تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۶۴ #29272120

سلام خسته نباشین .ببخشید من حدود ۱سال پیش همسرم شیشه مصرف میکرد و من و از خونه بیرون کرد ...از یک سال پیش۰ من منزل پدرم موندم و الان تازه برای نفقه اقدام کردم ...همسرم دادخواست التزام به تمکین دادع .در حال حاضر خونه یا وسایل منزل برای زندگی نداره ...از طرفی هم من دادخاست طلاق و مهریه دادم اما همسرم طلاق نمیده میخاستم ببینم بهم نفقه تعلق میگیرع ؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
در صورت اثبات عدم تمکین،از تاریخی که در رای مشخص میشه شما مستحق نفقه نخواهید بود.پس تا وقتی چیزی ثابت نشده شما بهتون نفقه تعلق میگیره.با توجه به اینکه خود همسرتون از خونه شما رو بیرون کرده و امکانات زندگی برای شما مهیا نیست،بنظر من بعید هست ادعای عدم تمکین شوهرتون به نتیجه برسه.
موفق باشید

با سلام در صورت تمکین و اثبات بیرون کردن شما نفقه ی گذشته نیز به شما تعلق میگیرد در خصوص دادخواست تمکین و عدم تمکین شما و صدور رای به ضرر شما نفقه آینده تعلق نمیگیرد ....

با سلام . بزرگوار شما با داشتن شهود و یا صورتجلسه ای از کلانتری که همسر شما به اجبار شما رو بیرون کرده میتونید شکایت کیفری نفقه و هم حقوقی انجام بدید . و با داشتن این دلایلی که عرض کردم میتونید ثابت کنید که عدم تمکین به علت ممانعت همسر شما بوده و در نهایت نفقه و در شرایطی طلاق هم میتونید بگیرید‌.

با سلام
تا زمانی که عدم تمکین شما ثابت نشده به شما نفقه تعلق می گیرد و اگر در پرونده نفقه حکم به نفع شما صادر شود می توانید در پرونده طلاق از آن استفاده کنید

نسبت به ترک انفاق به استناد صورتجلسه ۱۱۰ و یا استشهادیه بیرون نمودن شما ازمنزل شکایت نمایید با توجه به سوال مطروحه و عدم مهیای خانه و ...الزام به تمکین صادر نخواهد شد بنابراین به شما نفقه تعلق خواهد گرفت

باسلام دریافت نفقه منوط به تمکین زوجه است ویااینکه نشوز زوجه احراز نشه.

بله درصورتی که زوجه ناشزه نباشد نفقه حال و گذشته قابل مطالبه است