چطور می شود از پدر به خاطر فحاشی و تهدید شکایت کرد؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۶۵۲ #29271921

پدرمن بسیار بد دهن است و زشت ترین و بدترین فحش هارا هم به من و هم به خواهر و مادرم میدهد و تهدید هم میکند آیا میتوانم از او شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با شماره ۱۲۳ اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سلام
بهتره با اورژانس اجتماعی با شماره تماس ۱۲۳ تماس بگیرید

با احترام ، با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید.

بله امکان طرح شکایت وجود دارد ولی بهتر با شماره۱۲۳تماس حاصل نمایید.

بله امکان شکایت ب عناوین مذکور وجود دارد اگر طرق مسالمت آمیز افاقه نکند

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی می توانید اقدام به طرح شکایت توهین و فحاشی و نسبت ناروا مطرح نمایید اما بهتر است
از اورژانس اجتماعی کمک بگیرید. تلفن ۱۲۳

سلام
شکایت توهین تهدید متصور است