وام رو پرداخت نمی کنه و چک برگه خورده نه می تونم ضامن بشم نه وام بگیرم، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۱ #29256000

سلام بنده یک چک سال ۹۴ بابت ضمانت به با نک ثامن دادم که وام گیرنده خواهر خانوم به نام یه بند خدای گرفته و خودشم ضامن اول شد و از من قفط چک گرفته بعد یک سال همسرم فوت کرد خواهر خانم وام پرداخت نکرد تا اینک چک من رو برگه زدن به مبلغ ۲۰ میلیون تا به الان اقلا خواهر خانم وامو پرداخت نمی کنه و من فقط چم برکه خورده نه می تونم ضامن بشم نه وام بگیرم از کسی که وام به نامش گرفته خبری نیست این الان هرچی بانک ثامن که الان انصار شده میرم می گم حقوقی کن که چکم ازاد بشه کاری نمی کنن

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید بدهی را تسویه کنید و از وام گیرنده مطالبه نمایید

درود بر شما
صرفا می توانید در صورت پرداخت مبلغ چک از کسی که ضامن وی شدید مبلغ را مطالبه کنید.

با سلام
نظر به مسئولیت تضامنی وام گیرنده و ضامن ، شما می بایست ابتدا نسبت به تسویه اقساط معوق اقدام ورزید تا از آثار سو آن همچون مشکلات برای دسته چک مصون باشید ، سپس می توانید نسبت به وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه بدهید .

با درود
ضامن، می‌تواند پس از پرداخت هریک از اقساط یا کل وام به اندازه آن، علیه وام گیرنده اقدام نماید و طلب خویش را مطالبه کند

درود
شما می توانید پس از پرداخت اقساط معوقه به وام گیرنده مراجعه کنید.

با سلام..
با توجه به اینکه تعهد وام گیرنده و ضامن ها در قبال بازپرداخت تسهیلات وام اعطایی بصورت تضامنی بوده به این مفهوم که هریک از وام گیرنده و ضامنین به تنهایی در قبال بازپرداخت وام متعهد می باشند، فلذا تنها در صورت وصـول تسهیلات وام از هریک از متعهدین مذکور، بقیه در مقابل تعـهد بری می گردند..
موفق باشید..