درصورتی که ازش شکایت کنم و فسخ نکاح بشه؛ بهم مهریه تعلق نمیگیره؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۸۱ #29250158

خانمی هستم دوشیزه
شوهر بنده در مورد شغل و سربازی و محل سکونت دورغ گفته

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مهریه تعلق نمی گیرد

در صورتی که فسخ نکاخ قبل از نزدیکی باشد و باکره باشید مهریه ای به شما تعلق نخواهد گرفت

سلام و وقت بخیر
در صورتیکه موارد مذکور از شرایط و مبنای ازدواج بوده باشد و زوجه باکره باشد در صورت فسخ نکاح،زوجه حق مهر ندارد.

سلام وقت بخیر
پیرو ماده"۱۱۰۱"قانون مدنی:هرگاه عقد نکاح قبل از نزدیکی به جهتی فسخ شود زن حق مهر ندارد،مگر در صورتیکه موجب فسخ،عنن باشد منظور از عنن ناتوانی جنسی مرد میباشد که در این صورت،باوجود فسخ نکاح،زن مستحق نصف مهر است.

حسب مواد ۱۱۲۸ و ۱۱۳۱ دادخواست فسخ نکاح تقدیم بفرمایید. در صورتی که باکره باشید حسب ماده ۱۱۰۱ مهریه به شما تعلق نخواهد گرفت

در این مورد اگر فسخ نکاح پس از نزدیکی انجام شود مستحق دریافت مهریه بطور کامل میباشید

اولا فی الحال شما مالک نصف مهریه تعیین شده در قباله نکاح هستید .. ثانیا شما به راحتی نمیتوانید قرارداد ازدواج را فسخ کنید مگر اینکه ثابت کنید واقعا ایشان تدلیس یا فریبکاری کرده که در این صورت جرم هم کرده است و یا اینکه ثابت کنید شما به خاطر شغل و سربازی و محل سکونتشان با ایشان ازدواج کرده اید که باید این را صراحتا یا بطور تلویحی در قباله نکاح ذکر کرده باشید...(مثلا با چنین متنی که خانم فلانی بر مبنای این که همسرش خلبان است با او ازدواج کرده است)
ثالثا اگر نخواهید از راه طلاق جدا شوید و بخواهید نکاح را فسخ کنید ؛ -در این مورد خاص شما - هیچ مهریه ای به شما تعلق نخواهد گرفت... و برای فسخ باید به فوریت عمل کنید...
رابعا در کل شما دو راهی طلاق و فسخ نکاح را پیش روی خود دارید که هر کدام داستان خودش را دارد...