برگه کپی برابر اصل شده  گواهی حصر انحصار وراثت داریم، امکان گرفتن حقوق هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۱ #29239976

سلام.وقت بخیر.

مادربزرگم تحت تکفل داییم بودن، و داییم معلم بودن و سال ۸۸ فوت شدند. آن زمان همسرشون کاری کرد که اسم مادربزرگ از لیست وراث خارج شد و هیچ حقوقی به ایشان نرسید. حالا بعد قریب به ۱۱ سالی که گذشته چطور میتونیم برای گرفتن حقوق اقدام کنیم. برگه کپی برابر اصل شده  گواهی حصر انحصار وراثت داریم.
و اینکه امکان گرفتن حقوق هست یا خیر؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
شرایط مالی مادر خیلی ضعیفه و تحت پوشش کمیته امام خمینی هستند در صورتی که از  حقوق طبیعی خودشون محروم شدند

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما با ارائه مدارک و مستندات لازم باید ابتدا گواهی حصر وراثت را اصلاح نموده و نام مادر بزرگ را نیز در گواهی حصر وراثت به عنوان یکی از وراث بیاورید و پس از این که گواهی حصر وراثت اصلاح شد می توانید به مرجع پرداخت کننده حقوق مراجعه و نسبت به برقراری حقوق باز نشستگی مادربزرگ خود اقدام نمایید و حقوق مدتی را که همسر دایی تان اضافه بر سهم خود گرفته اند از ایشان می توانید با اقامه دعوی در دادگاه مطالبه کنید

با استفاده از همان کپی باید شعبه صادرکننده گواهی را پیدا کرده و تقاضای اصلاح گواهی حصروراثت را باستناد مدارک موجود منجمله گواهی فوت مادر بزرگ بنمایید .