آیا اگر حقوق برابر داشته باشه و محضری ثبت بشه به هر دلیلی ایشان بخواهند طلاق بگیرن نصف خانه متعلق اوست؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۳۶۳ #29230218

سلام
من چند وقت دیگه میخوام عقد کنم و یه موضوعی فکر من و خانوادم مشغول کرده به همین دلیل ازتون راهنمایی میخوام

همسرم گفته من مهریه نمیخوام و بجاش همه حقوقی که تو داری من هم به صورت برابر میخوام و گفته باید بجز عقدنامه حتما در محضر نوشته بشه و ثبت بشه

سوالم این است که من یه خانه از قدیم بنام خودم دارم آیا اگر حقوق برابر داشته باشه و محضری ثبت بشه به هر دلیلی ایشان بخواهند طلاق بگیرن اون خانه هم باید نصفش برای ایشان بشه یا اسناد ثبتی قبل از تاریخ عقد شامل تقسیم در این حالت برابر و محضری نمیشه؟

ممنون میشم این حالت را کامل برام توضیح دهید

تشکر از لطف شما

مشاوره حقوقی مهریه
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می بایست مورد به صراحت قید شود.

سلام
چنانچه در عقدنامه شرط شود تعلق می گیرد

سلام بسته به توافقات شماست اما اگر همان شرایط عقد نامه را ایشان بخواد که شامل اموال بعد از عقد میشود

باسلام واحترام .بهتراست موقع ثبت توافقات ذکر شود که از روز ثبت دارای اثربوده وشامل گذشته نمیشود(بهتر است از یک متخصص برای تنظیمش کمک بگیرید) به این نکته هم توجه داشته باشیدطبق قانون اگر زوج خواستار طلاق باشد نصف اموال به دست آمده درایام زندگی مشترک متعلق به زوجه میباشد

درود بر شما ،مستحضر باشید چنانچه این شرط قید شده باشد، از طرفی طلاق از طرف زوج بوده و اموال پس از ازدواج به دست آمده و در حین طلاق موجود باشد، بله به زوجه تعلق خواهد گرفت.

درود ،
صرفا پاسخ به سؤال شما اظهارات همسر شما و نقل قول از طرف شما میباشد و با توجه به توضیح شما چون همسر شما گفته نصف دارایی متعلق به شما و نگفته دارایی بعد از ازدواج ، شامل تمام دارایی قبل و بعد از ازدواج میشه و از طرفی اظهار داشته به غیر از ثبت در سند ازدواج ، در دفتر اسناد رسمی هم باید اعلام بشه ، که احتمالا منظور گرفتن اقرارنامه محضری است که شرط اول آن طلاق از طرف شوهر و شرط دیگر رعایت تمکین زوجه تا آن زمان مورد نظر است

سلام
همه این ها به توافق شما بستگی دارد.
به صورت عمومی زن مستحق نصف دارایی زن است در صورتی که:
۱- طلاق از طرف مرد باشد.
۲ - دارایی مرد بعد از ازدواج به دست آمده باشد.