آیا شهادت همسر و فرزندان در یک واقعه توهین قابل پذیرش برای دادگاه هست یا نه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۴۱ #29216652

با سلام و سپاس فراوان
طرف در حضور خانواده ام اقدام به فحاشی و توهین به من کرده.
متشکرم.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت داشتن ادله دیگر به دادگاه اعلام نمایید و پذیرش و اعتبار شهادت بسته به نظر دادگاه است .

منع قانونی وجود ندارد و‌تشخیص اعتبار آن باقاضی دادگاه می باشد .

منعی برای شهادت وجود ندارد لیکن پذیرش یا عدم پذیرش آن شهادت بر عهده و از اختیارات قاضی دادرس میباشد

با درود..
در اینخصوص از منظر و دیدگاه قانون؛ اصــولا منعی برای شهادت اقربای نسبی و سببی وجود ندارد، ولی میزان ارزش و اعتـبار شهادت شهود به تشخیص قاضی بستگی دارد..

سلام بله میتوانن به عنوان امارات برای علم قاضی شود.

درود بر شما، قانونا برای ادای شهادت ایشان منعی وجود ندارد، لکن اولا سن فرزندان مهم است، ثانیا در نهایت پذیرش یا عدم پذیرش آن منوط به نظر قاضی خواهد بود.

بله اگر فرزندان از۱۸سال به بالاست داشته باشند قابل پذیرش است