مبلغ اجرت المثل زن خانه دار چقدر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۱۹۹ #29212018

۱_مبلغ اجرت المثل زن خانه دار یا طریقه محاسبه آن.زن می تواند در صورت بقا زندگی مشترک نیز چنین درخواستی کند؟
۲_ایا زن مجبور به زندگی در خانه(ساختمان مشتدک و واحد جدا) پدر شوهر و مادر شوهر است؟ در صوزتیکه از نظر روحی اذیت شده و دخالتهای زیادی از جانب خانواده شوهر وجود دارد. و شوهر نیز توانایی اجاره نشینی را دارد.
ممنون

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق کارشناس مشخص می شود.

با درود میزان اجرت المثل را کارشناس تعیین خواهد کرد

زن می تواند درحین زندگی مشترک‌. تقاضای اجرت المثل ایام زوجیت رابخواهد .
زن باید در منزلی که شوهر تعیین میکند سکنی نماید مگر آنکه اختیار تعیین منزل به زن داده شده باشد.همچنین اگرمنزل شما مستقل باشد ازمنزل پدر شوهر

با سلام
اجرت المثل زن با در نظر گرفتن وضعیت ایشان تعیین خواهد شد و از طریق ارجاع به کارشناسی تعیین خواهد شد و مبلغ از تعیین شده ای وجود ندارد.
انتخاب منزل مشترک با زوج است و با توجه به توضیحات شما و داشتن واحد مستقل بنظر نمی رسد بتوانید اعتراض کنید ولی در صورتی که قصد پیگیری قضایی نسبت به این موضوع را دارید مواد زیر از قانون مدنی رو مطالعه بفرمائید:

ماده ۱۱۱۴
زن باید در منزلی که شوهر تعیین می‌کند سکنی نماید مگر آن که اختیار تعیین منزل به زن داده شده باشد.

ماده ۱۱۱۵
اگر بودن زن با شوهر در یک منزل متضمن خوف ضرر بدنی و یا مالی یا شرافتی برای زن باشد زن می‌تواند مسکن علیحده اختیار کندو در صورت ثبوت مظنه ضرر مزبور محکمه حکم بازگشت به منزل شوهر نخواهد داد و مادام که زن در بازگشتن به منزل مزبور معذور است نفقه برعهده شوهر خواهد بود.

ماده ۱۱۱۶
در مورد ماده فوق مادام که محاکمه بین زوجین خاتمه نیافته محل سکنای زن به تراضی طرفین معین می‌شود و در صورت عدم‌تراضی محکمه با جلب نظر اقربای نزدیک طرفین منزل زن را معین خواهد نمود و در صورتی که اقربایی نباشد خود محکمه محل مورد اطمینان رامعین خواهد کرد.

با سلام
یک امر تخصصی است و با ارجاع به کارشناس مشخص خواهد شد