برای مطالبه خسارت چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۹ #29207520

با سلام
بنده ملکی خریده بودم که فروشنده نیومد سند بزنه بنده هم عدم حضور نگرفتم با توجه به حرف بعضی از وکلای عزیز احضار نامه دادم و روز ۲۰ یعنی همین ماه رو تعیین کردم، بازم نیومد وکلای عزیز گفتن برو دفترخانه عدم حضور بگیر به دفترخانه مراجعه کردم، گفتن که با این برگه نمیتوانیم عدم حضور به شما بدهیم.
پس چکار کنم برای درخواست خسارت؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطالبه خسارت زمانی است که درقرارداد پیش بینی شده باشد .‌

سلام
میتوانید اظهارنامه ای با این مضمون به فروشنده بدهید که مثالا ظرف ۵روز از تاریخ وصول ابلاغیه جهت هماهنگی و تعیین تاریخ دفترخانه با شما تماس بگیرند و حتما شماره تماس خود را هم درج کنید ، چنانچه اقدامی نکردند، متعاقبا اقدام به طرح دعوای الزام به تنظیم سند و مطالبه خسارت کنید...

از تاربخ ابلاغ اظهارنامه دادخواست مطالبه خسارت دهید

سلام همراه گرامی
وکلای محترم بدرستی شما را راهنمایی کرده اند و رویه غالب دفاتر اسناد رسمی بر این است که با اظهارنامه گواهی عدم حضور به شما نمی دهند، بهتر می بود در همانجا با خود شاهد می بردید و گزارشی خود تهیه می کردید و به امضا آنها یا سر دفتر می رساندید و شما بایستی با دلیل اثبات کنید که در روز تنظیم سند حضور داشته اید و پول و مدارک کامل در اختیار داشته اید(کپی چک بانکی، ...) و با دلایل دیگر اثبات کنید که وی در روز تنظیم سند حاضر نشده است و دعوای الزام به تنظیم و اخذ خسارت مطرح نماید.

سلام اگر در قرارداد شرط شده باید گواهی عدم حضور بگیرید و نگرفته اید نمی توانید خسارت را مطالبه نمایید .

سلام گرامی

در مورد خسارت عدم اقدام به تنظیم سند وقتی می توانید مطالبه خسارت کنید که در قرارداد میزان خسارت، دفترخانه موردنظر، روز تنظیم سند دقیقا مشخص شده باشد اگر این موارد مشخص نشده باشد نمی توانید خسارت بگیرید ولی می توانید از طریق دادگاه ایشان را به تنظیم سند رسمی انتقال ملزم کنید

با احترام

با سلام
اگر قولنامه زمان برای تنظیم سند دارد قولنامه را به دفتر خانه ببرید و عدم حضور بگیرید