مهریه ۱۳۷۱ سکه باشد چقدر تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۶۲ #29206632

درامد شوهرم ماهانه بیست میلیون میباشد چقدر و چطوری بهم میرسه

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
کل مهریه قابل مطالبه و وصول است اما در مسیر اجرا ، حکم جلب برای «تا ۱۱۰ قطعه سکه» قابل صدور و اجراست و مابقی در صورت استطاعت و یا با توقیف اموالش قابل وصول است.
در خصوص توقیف حقوق هم به هر میزان که باشد تا ۱/۴(یک چهارم=۲۵درصد) قابلیت توقیف وجود دارد.

با سلام
نخست از طریق اداره ثبت میتواند درخواست توقیف و اجرا بنماید و زوج از طریق دادگاه میتواند درخواست اعسار بنماید و مطالبه مهریه را بصورت اقساط مشخص نماید

باسلام
میزان مهریه توافق شده در سند ازدواج هر چقدر باشد معتبر است و امکان مطالبه آن وجود دارد فقط صدور جلب تا ۱۱۰ سکه امکان پذیر است

با سلام، شما مستحق دریافت کل مهریه می باشید منتها تا ۱۱۰ سکه عندالمطالبه خواهد بود و مازاد بر آن در صورت تمکن و شناسایی اموال

تا ۱۱۰سکه عندالمطالبه هست و میتوان درخواست اجرا داد ولی مابقی عندالاستطاعه هست

با عرض سلام
قانونا زوجه می تواند هر مال غیر منقول و منقولی که جز مستثنیات دین نباشد برای توقیف به دادگاه خانواده و یا اداره ثبت معرفی نماید.
شما نیزمیتوانید تا میزان مهریه خود اموال زوج را توقیف کنید.
وار طریق اجرای ثبت یا دادگاه برای مهریه اقدام کنید

مهریه شما متعلق به شماست و به شما تعلق میگیرد ولی اینکه چقدر و چگونه بر اساس قانون مطالبه مهریه تا ۱۱۰ سکه نیازی به اثبات شما مبنی بر استطاعت همسرتان نیست و اگر ایشان نخواهد مهریه را پرداخت کند باید بتواند در دادگاه عدم استطاعت آن را اثبات کند ولی برای بیش از آن شما هستید که باید استطاعت و اموال ایشان را اثبات کنید و اینکه در نهایت دادگاه با توجه به ادله و دفاعیات طرفین نسبت به تقسیط و پرداخت آن حکم صادر میکند.
موفق باشید.