این قسمت رای دادگاه چه معنی داره؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۴۵ #29195751

بادرود وعرض ادب خدمت تمامی سروران ووکلای گرامی وکارشناسان گرامی وزحمت کش ممنون میشوم مفهوم این قسمت رای را برای من توضیح بدهد وبگویید با این قسمت رای اصالت صلح نامه وصحت آن تایید شده است یا نه_......(( چون ادعای خواهانها مبنی بر اینکه مورث آنها از زمانی که اثر انگشت وی اخذ شده در شرایط عادی نبوده مورد تردید هست همان حالت سابقه ایشان(که حالت سلامت جسمانی وروحی وروانی ایشان بوده) استصحاب می گردد در نتیجه حکم بر سلامت ایشان در زمان اخذاثر انگشت وی بر روی صلح نامه وبه تبع آن بر اصالت صلح نامه موصوف میباشد وبا این اوصاف دیگر ماترکی برای آن مرحوم باقی نمانده تا بحث تقسیم آن مطرح گردد))......ممنون میشوم معنی این قسمت رای دادگاه را برایم توضیح وهمچنین آیا یک قاضی در دادگاه تنفیذ همان صلح نامه با توجه به اینکه رای قطعی شده بگوید از این را ی ا صالت وصحت صلح نامه استنباط نمیشود با وجود اینکه در همان دادگاه اولیه که رای را صادر نموده در متن رای قاضی نوشته....(( در حقیقت وراث اصل تعلق اثر انگشت ذیل سند عادی ( صلح نامه) ادعایی را به مورث خود قبول داشته)).... .وهمچنین ما دو نفر گواه را هم به دادگاه بر دیم که گواهی دادند وگواهی آنان قبول شده. وکلا و کارشناسان واساتید محترموسروران گرامی ممنون میشوم که جواب مرا بدهید با تشکر وسپاس بیکران ازشما .

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صلح نامه بواسطه رای دادگاه مورد تایید قرار گرفته بعبارت حقوقی دادگاه آنرا تنفیذ کرده

بادرودوسلام صلح نامه عادی به تایید رسیده.

سلام
صلح نامه عادی تایید شده

درود صلح نامه عادی مورد تایید می باشد

صلح نامه عادی تایید شده است

درود بر شما ،مستحضر باشید که اصالت صلح‌نامه تایید شده است.

درود
بله اصالت صلح نامه مورد پذیرش است.