بابت قطع بیمه بیکاری چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۶ #29157670

پس از عرض سلام.بنده حدود ۱۴ سال در مغازه سوپر مارکت که کارفرما مادرم هست بیمه بوده و جواز کسب بنام برادرم میباشد و در ضمن مالکیت ان را را مادرمان سال ۹۵ بنام من و برادرم و خواهرم زده و ۹ماهی هست بخاطر تعدیل نیرو بنده بیکار شده و بیمه بیکاری من تایید شده و۶ماه هست بیمه بیکاری توسط تامین اجتماعی پرداخت شده والان بعلت اینکه شما مالکیت سندی مغازه بنام شما هم است قطع گردیده رفتم بیمه مگویم بنده در این مغازه فعالیت ندارم و فقط مالکیت بنام من هست جواب میدهند مالک مغازه کارفرما حساب میشود میگویم کارفرما مادرم هست جواب میدهد بیمه خانوادگی هست میگویم چند کارگر قریبه در این مغازه بیمه هستند میگویند چون سند بنام شماست کارفرما حساب میشود.از شما در خواست راهنمایی دارم.متشکرم

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با مراجعه به بازرس تامین اجتماعی ، با ارایه مدارک و مستندات خود
نسبت به اقناع ایشان اقدام نمایید
ضمنا ایشان بر اساس مصوبات و بخشنامه های داخلی اقدام میکنند

با سلام به نظر بنده راه خاصی برای شما متصور نیست مگر اینکه بتوانید اثبات کنید

باسلام متاسفانه کاری نمیتونید بکنید اعتراض هم فایده ایی نداره چون بازرس اداره کار بصورت نامحسوس تحقیق میکنه وامکان نداره الکی بیمه بیکاری کسی رو قطع کنن مضافا اینکه همون شش ماه رو هم میتونن بیگیرن.

باسلام،شما باید ثابت نمایید مشغول به کار نیستید.

با درود بله سخنان آنان قانونی است باید اثبات نمایید مشغول به کار نیستید