آیا برای بدهی خود میتوانم سه دانگ آپارتمان بدهکار را توقیف کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱,۵۲۰ #29153

ضمن عرض سلام آیا برای بدهی خود میتوانم سه دانگ آپارتمان بدهکار را توقیف کنم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر آپارتمان مورد نظر تنها محل سکونت شخص مدیون باشد و بتواند در دادگاه این امر را اثبات کند این مورد جزو مستثنیات دین محسوب شده و قابل ضبط و توقیف نیست وگرنه میتوانید از طریق توقیف پلاک ثبتی و سپس توقیف شش دانگ آپارتمان اقدام کنید

با سلام
میتونید به شرطی که مانع قانونی نداشته و جز مستثنیات دین نیز نباشد بصورت کامل توقیف نمایید

با سلام
درصورتی که جز مستثنیات دین مدیون نباشد امکان توقیف آن وجود دارد
البته بصورت شش دانگ ملک توقیف میشود نه سه دانگ...

با سلام درصورتی که جز مستثنیات دین نباشد امکان توقیف وجود دارد

با احترام
البته که میتوانید اگر از مستثنیات نباشد

سلام
بله میتوانید پلاک ثبتی را توقیف و در مرحله اجرا از طریق مزایده و فروش آن احقاق حق نمایید. منوط به اینکه طرف مقابل مدعی مستثنیات نباشد و یا نتواند آن را به اثبات نرساند.

با سلام
بلههر مال منقول و غیر منقولی که دارای مالیت باشد می توان توقیف کنید بجز مستثنیات دین .
با احترام بهجت