چه باید بکنم تا بتونم ملکم رو از مستاجر پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۵۰۸ #29114455

درود، بنده مالک یک باب مغازه هستم که به عنوان مهریه طی یک صلح نامه از شوهر سابقم این مغازه رو دریافت کردم. پس از تنظیم صلحنامه و واگذاری ملک به من، شوهر سابقم این ملک رو به یک بنگاه معاملات ملکی رهن دادند. الان که هم صلح نامه در اختیارمه و هم سند رسمی ملک به نامم منتقل شده تقاضای تخلیه رو دادم. ولی مستاجر از تخلیه امتناع می کنه و مدعیه تا پایان اسفندماه قرارداد استفاده از ملک و به صورت رهن داره. باتوجه به اینکه تنها دارایی من همین مغازه هست و وضعیت مالی نامساعدی دارم چه باید بکنم تا بتونم ملکم رو از مستاجر پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مفاد قرارداد بستگی دارد...

با درود مفاد صلحنامه باید بررسی شود لیکن نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد

باسلام اگر همسر شما بعد از واگذاری ملک به شما، ملک را بدون اجازه و وکالت از شما، انتقال داده است شما می توانید دادخواست بطلان عقد اجاره و خلع ید مطرح نمایید. ضمناا جهت دریافت اجاره بها باید دادخواست مطالبه اجرت المثل علیه مستاجر و همسر سابقتان مطرح نمایید.

سلام
مدارک شما باید بررسی گردد

بستگی به مفاد قرارداد دارد .مدارک شما باید مورد بررسی قرار گیرد

باسلام اگر زمانی که ملک به نام شما زده شده و همسرتان بعد ازان بدون اطلاع شما اینکارو کرده درخواست بطلان و خلع ید را بدهید موفق باشید

با سلام
بستگی به مفاد صلح نامه داشته،و باید بررسی شود که آیا همسر شما حق انتقال منافع را داشته اند یا خیر