من دو بار متوالی درخواست عدم تمکین دادم و هر بار خوانده حضور نیافت در دادگاه ولی دادگاه رآی به ظاهرا چون در منزل هست تمکین میکند داد؛ چطور میتوانم ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۶۱ #29106953

حدود هشت ماه هست که خانم بنده عدم تمکین خاص و عام میکند و بد رفتاری ولی در منزل مانده و با توجه به این که مهریه را تمام و کمال دریافت کرده با نفقه و اجرت المثل ایام گزشته و من دو با متوالی درخواست عدم تمکین دادم و هر بار خوانده حضور نیافت در دادگاه ولی دادگاه رآی به ظاهرا چون در منزل هست تمکین میکند داد من چطور میتوانم ثابت کنم و راه کار مناسب من چیست؟
در ضمن ما در خواست طلاق توافقی کردیم و خودشون در حضور مشاور اقرار کرد به عدم تمکین و من این را در دادگاه گفتم ولی توجه نکردن و چون سر بچه پسر ۶ ساله به توافق نرسیدیم هنوز بی نتیجه هست .

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای دادگاه خالی از ایراد است.

بادرودوسلام تصمیم دادگاه معتبرو مستند می باشد.

سلام
رای دادگاه صحیح می باشد.

سلام، عدم تمکین خاص زوجه به راحتی قابل اثبات نبوده و دادگاه با توجه به حضور ایشان در خانه فرض را بر تمکین عام و خاص ایشان قرار داده است.

سلام زندگی در یک منزل ظهور در تمکین خاص و عام دارد

با سلام ظاهر قضیه بدلیل رزندگی در مکانی مشترک حمل بر وجود تمکین می شود مگ اینکه به کمک دلایل،شواهد و قرائن دیگر خلاف آن ثابت شود.

حضور زوجین در زندگی مشترک از موارد اثبات تمکین می باشد از طرفی عدم تمکین خاص قابل اثبات نخواهد بود