پیامک ارجاع شدن پرونده چه معنی دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۲۸ #29063084

سلام ووقت بخیر منظور از آقای... پرونده شما به شماره.. و شماره بایگانی...
به شعبه۵ اجراکیفری-کرمان واصل شد
در صورت نیاز به حضور، ابلاغ میشود یعنی چی

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
پرونده بعد صدور حکم قطعی برای اجرای حکم به شعبه ی اجرای احکام کیفری کرمان ارجاع شد .

سلام‌منتظر ابلاغ‌بعدی باشید و این پیام به منزله قطعیت یک پرونده می باشد

با درود رای قطعی یافته کیفری که شما بعنوان یکی از اصحاب آن بوده اید به اجرای احکام مربوطه واصل شده است
نیازی به کاری نیست منتظر ابلاغ باشید

سلام و درود
بدین معنا است که رای پرونده مورد اشاره قطعی شده و برای اجرای حکم به شعبه مربوطه اجرای احکام ارجاع شده
پیامک اطلاعی است نه اقدامی لذا اقدام خاصی فعلا ندارد
موفق و موید باشید

باسلام پرونده شما به که اجرای احکام ارسال و ثبت شده

سلام پرونده شما قطعی شده و برای اجرا به شعبه اجرای احکام فرستاده شده، و اگر لازم باشد برای حضور به شما ابلاغ میشود

با سلام
پرونده شما پس از قطعیت حکم به اجرا احکام ارسال شده جهت اجرا چنانچه به حضور شما نیاز باشد به شما ابلاغ خواهد شد