ایا به حکم دادگاه تجدید نظر می توان قبل از اجرای حکم اعتراض کرد

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۲,۵۳۶ #2900

مورد درباره گروه گالف میباشد که بعداز 5سال جواب حکم 2سال حبس 170 میایون جریمه اعتراض داد شد بعداز یک سال تجدیدنظر حکم به1سال و90میلیون تغییر کرد ایا قبل از اجرای حکم اعتراض کرد دوباره

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان اعمال ماده ۴۷۷اگراشتباه یاقصوری درپرونده ورای صادره باشد ازطریق حوزه ریاست کل دادگستری هست اما مانع ازاجرای حکم نیست ویکسال هم تقریبا تاحصول نتیجه زمان میبرد

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی با وجود جهات اعاده دادرسی و گرنه بدون دلیل رد می‌شود.

حکم قطعی شده و تنها با شرایطی میتوان اعاده دادرسی کرد.

خیر امکانپذیر نست صرفا از باب اعاده دادرسی ممکن می باشد آن هم در صورتی که مدارک جدیدی از سوی شما ارایه شود.

با درود..
با توجه به توضیحات شما.. حکم صادره از دادگاه تجدیدنطر در خصوص موضوع مطروحه، قطعی بوده و لازم الاجرا می باشد..
موفق باشید..

سلام بله شما می توانید مطابق ماده ۴۷۴ قانون آیین دادرسی کیفری پس از قطعیت حکم در مرحله اجرا باشد تقاضای اعاده دادرسی را نمایید و با داشتن شرایطی که قانونگذار در این ماده ذکر کرده است تقاضای اعاده دادرسی نمایید و یک نوع دیگر مطابق ماده ۴۷۷ خلاف بین شرع میباشد که در اینجا با تجویز این ماده، ریاست محترم قوه قضاییه با تفویض اختیار به مدیران کل دادگستری هر استان این اختیار را داده است که پرونده مجددا رسیدگی شود و چنانچه حقی در خصوص کسی تضییع و اجحاف شده باشد جلوگیری گرد. البته باید مستندات قانونی و ادله اثباتی کافی برای مرحله اعاده دادرسی و خلاف بین شرع بودن را ارائه نمایید

مهلت اعتراض به رایتجدید نظر بیست روز و مهلت اعتراض به رای تجدید نظر که قطعی گردیده ۲ ماه جهت اعاده دادرسی و سه ماه در دیوان عدالت اداری آنهم در صورتیکه تشخیص داده شود رای صادره خلاف بین شرع صادر گردیده شده است