درخواست راهنمایی برای اقامه دادخواست طلاق

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۸۵۹ #290

با سلام
مدت پنج ماه است که عقد کرده ام.
خانواده همسرم در بسیاری از مسایل اعم از ارتباط صمیمانه خودشانبا یکدیگر.
اعتیاد پدر خانواده و پشتیبانی مالی پدر از فرزندان احضارات دروغ داشته و بعد از عقد شروع به آزار نموده اند.
همسرم بدونه اجازه مدت یکماه است که در مطب دندانپزشکی مشغول بکار شده.یکبار اقدام.به خود کشی نموده و در اکثر اوقات پرخاشگری و استفاده از الفاظ رکیک میکند مهریه ایشان 110 سکه است و باکره هستند.لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی طلاق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر زوجه هستید از طریق اجراییه اقدام کنید اول

ابتداازطریق اجراییه اقدام کنیداگرزوحه هستید

سلام .از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست طلاق دهید به دادگاه خانواده محل وقوع خوانده ارسال می شود

با سلام
به دادگاه خانواده محل اقامت برید

بادرودوسلام امکان مراجعه به دادگاه خانواده محل اقامت خوانده می باشد‌.

به دادگاه خانواده محل اقامت خوانده مراجعه کنید

به دادگاه خانواده محل اقامت خوانده مراجعه کنید و دادخواست طلاق بدهیدمهریه ایشان نصف می شود