چون اصول آن اسناد اجاره و مبایعنامه در اداره اوقاف در گذشته که معامله شده توسط اوقاف اخذ و در پرونده اوقاف بایگانی میباشد چه باید کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۶۰ #28989270

دادخواستی جهت اعلام بطلان معامله شخص فروشنده که محجور بوده بدلیل اینکه در زمان حجر وی صورت گرفته و اساسا باطل است به دادگاه حقوقی تقدیم شده و ابلاغیه الکترونیکی جهت حضور طرفین معامله جهت رسیدگی صادره و ابلاغ شده و در متن ابلاغیه از خواهان خواسته شده که در جلسه رسیدگی اصول اسناد را بهمراه داشته و ارائه دهد اکنون چون اصول آن اسناد اجاره و مبایعنامه در اداره اوقاف در گذشته که معامله شده توسط اوقاف اخذ و در پرونده اوقاف بایگانی میباشد و اکنون چه باید کرد ؟

مشاوره حقوقی وقف
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت اعتراض طرف مقابل یا درخواست دادگاه تقاضای استعلام نمائید

با سلام در جلسه رسیدگی اعلام تا استعلام شود

سلام
موضوع را به دادگاه اطلاع دهید تا استعلام گردد.

با درود در جلسه رسیدگی اعلام تا استعلام شود

باسلام موضوع را به دادگاه اطلاع دهید تا رسیدگی و استعلام شود.

سلام .یاید موضوع را به دادگاه اطلاع تا استعلام شود.

میتوانید مراتب را در جلسه رسیدگی به قاضی اعلام نمایید تا عنداللزوم نسبت به استعلام از اوقاف دستور لازم را صادر نماید .