حضانت دختر به عهده ی عمو است یا برادر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۵۳ #28946516

با سلام ، پدر و مادر من هر دو از دنیا رفته اند و دختری کوچکی از آنها به یادگار مانده است، الان جد پدری ام زنده اند و طبق قانون حضانت به او میرسد ولی به خاطر کهولت سن پدربزرگم عموی کوچکم قیم خواهرم شده اند و الان که من میخوام ازدواج بکنم همسرم قبول نمی کنه که در آینده از خواهرم مراقبت کنه و خانواده ی عموم هم اصرارشان بر این هست که من باید از خواهرم مواظبت کنم، میخواستم بپرسم از لحاظ قانونی عموی من میتواند کاری بر علیه من انجام بدهد؟

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعیین قیم با رعایت مصلحت طفل با دادگاه خواهد بود

سلام
تعیین قیم با رعایت مصلحت طفل با دادگاه است و اگر دادگاه عموی شما را تعیین کرده دیگر قیمومت به شما منتقل نمی شود و عمو نمی تواند علیه شما کاری کند

خیر نمیتواند-اما انسانیت حکم بر حضانت میکند.