آیا امکان سوءاستفاده از عکس کارت ملی بنده وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۵۳۹ #28928005

سلام خسته نباشید
ببخشید من توی یه سایتی میخوام ثبت نام کنم که در مراحل ثبت نام از من عکس کارت ملی رو میخوان.
میخواستم بدونم امکان ایجاد مشکل و سواستفاده وجود داره؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود هیچ چیز دور از ذهن نیست

با سلام خیر نگران نباشید با اسکن تصویر کارت ملی امکان هیچ گونه سوء استفاده ای از تصویر کارت ملی شما نیست و توجه داشته باشید که کارت ملی های هوشمند نیز در فضای غیرحضوری کاربرد دارد که سه عامل امنیت در این کارت ها لحاظ شده است: نخست کارت الکترونیکی، دیگری اثر انگشت و در نهایت پین کد که امکان هرگونه تقلب یا سوء استفاده از هویت افراد را به صفر می رساند.

امکان سوء استفاده ازعکس کارت ملی ، اصولا امکان پذیر نیست

بسته به اعتبار سایت احتمال این امر شدت و ضعف خواهد داشت، همچنین با اینکه امکان سواستفاده از تصویر کارت ملی بعید به نظر میرسد اما با قطعیت نمیتوان آن را منتفی دانست