افترا و تهمت صورت گرفته است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۸۰۰ #28926089

سلام/بنده به شوهر سابقم، جملاتی با کلمات ناقص فرستادم و چون دایما مزاحمم میشد/خواستم آب پاکی را بریزم رو دستش، میخوام بدونم تهمت/افترا... محسوب میشه:
مهمون خونه ی خراب شده اتون بودم و شما، روی هر چی نامرد و نامردیه، را سفید کردید...
قبل اگر پات وایسادم:
نمیدونستم، حر...
نمیدونستم دز...
نمیدونستم مف... و چت...
نمیدونستم دهنت چقدر کثی...
نمیدونستم بدذا...
نمیدونستم چقدر نقشه کش و حیل...
نمیدونستم ... و خاله ز...
نمیدونستم تا حد بچه نع نع ای...

مشاوره حقوقی افترا
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمال دارد در حد توهین ساده تلقی و مجازات ان نیز جریمه نقدی باشد

سطر چهارم متن دقیقا(حر.....) قذف است .

با توجه ب عدم صراحت و نقص در جملات توهین آمیز در بعضی جملات تحقق و یا عدم تحقق توهین بستگی ب نظر قاضی دارد اما برای چند جمله شما میتوان گفت ک توهین صورت گرفته و قابل پیگیری میباشد

تهمت و افترا در قانون با چیزی که مردم در زبان عامیانه می گویند متفاوت است . اول شما برای مجازات شدن باید جرمی انجام داده باشید . در قانون ایران تهمت و افترا یعنی نسبت دادن اعمال و رفتاری شرم آور به کسی که آن عمل به عنوان جرم شناخته شود و عبارات و جملاتی که شما گفتید باید بار عاطفی و معنایی بدی داشته باشد و آن کار که شما می گوید جرم باشد و در هیچ دادگاهی هم آن شخص به خاطر آن عمل زشت محکوم نشده باشد . یعنی نسبت دادن عمل زشت خلاف اخلاقی که در قانون برای ان عمل مجازات تعیین شده باشد {مثلا زنا و روابط جنسی } و شخص که بهش نسبت می دهید کاملا بی خبر از موضوع باشد و مرتکب جرمی نشده باشد . در این صورت می تواند به عنوان توهین و افتراء در دادگاه از شما شاکی شود. توصیه بنده این است که جهت جلوگیری از بدتر شدن وضعیت حقوقی شما با یک معذرت خواهی رسمی و ابراز ندامت از عواقب حقوقی آن جلوگیری کنید.

درود
افترا باید صراحت بر وقوع جرم داشته باشد

باسلام بله درقالب توهین قابل پیگیری هست

درود
جملات شما بیشتر توهین محسوب میشه افترا نیست.