آیا زنا به عنف بوده؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۳۷ #28924268

باسلام من روز گذشته برای اولین بار با یک آقا که حدود یک ماهه آشنا شدم و خیلی بهم ابراز علاقه میکرد از نزدیک دیدار داشتم
ایشون به من گفت کاری داره در منزل و باید بریم کارشو انجام بده سریع برگردیم منم از ترسم هیچی نگفتم ولی ازش قول گرفتم بهم کاری نداشته باشه
وقتی رفتیم داخل بزور باهام سکس کرد
من می‌خوام ازش شکایت کنم ولی به خاطر دوتا مساله میترسم که نتیجه نگیرم
۱_اینکه من برای ایشون عکس بی حجاب می‌فرستادم و صحبت های بینمون رد و بدل شد یک بار ولی قصد انجام نداشتم
۲_ حمام رفتم و آثار تجاوز از بین رفته
من الان باید چکار کنم ؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
لباسم رو وقتی آمدم منزل شستم آیا DNA اون روی لباس میمونه؟
من بعد این قضیه بهش فحش هم دادم اونم بهم تهمت داشتن رابطه متعدد زد میترسم اگه شکایت کنم خودم محکوم به توهین شم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حسب توضیحات به نظر دلیل کافی برای اقامه شکایت تجاوز وجود ندارد

سلام وقت بخیر
باتوجه به ارتباطی که پیشتر وجود داشته ، احتمال اثبات زنای به عنف ضعیف میباشد.

سلام.
هرچند ورود به منزل یا مکانی بارضایت شخص،به منزله رضایت واذن در برقراری رابطه جنسی نیست.
بااین حال با لحاظ مجموع اتفاقات و چت های رد وبدل شده ومهمتر از همه حفظ حرمت و آبرو خود که اهمیت بسیار زیادی داره؛می‌توان اقدامات حقوقی متعددی انجام داد.

با سلام در این خصوص باید به پزشک قانونی مراجعه نمایید تا پزشک قانونی معاینه کند و

درصورت شکایت بعید است زنای به عنف اثبات شود .

درود می توانید از ایشان تحت عنوان زنای به عنف شکایت کنید وتجاوز طی ۷ الی ۱۰ روز قابل از طریق پزشکی قانونی قابل اثبات است وبرای اثبات اینکه شما از انگیزه ایشان مبنی بر تجاوز به شما اطلاع نداشتید وبه عبارتی به عنف بود می توانید به اسکرین شات مکالماتتان قبل وبعد از ورود به منزل ایشان استناد کنید

سلام
نه متاسفانه ، شکایت نکنید چون به نتیجه ای نمی رسید