بعد از اخذ حق شفعه این سهمی که اخذ شده مال این سه نفر هست یا اینکه اون دونفر هم شریک اند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۶ #28909731

الف ب در زمین قابل تقسیمی شریک اند ب سهم خودش را به مبلغ صدمیلیون به ج میفروشد بعد از این الف میمیرد و ورثه متوفی ۵ نفر میباشند که دو نفر حاضر نیستند پول ج را بدهند ولی اون سه نفر میگیویند که ما صد تومن ج را میپردازیم و حق شفعه را اعمال میکنیم

حال سوال این است بعد از اخذ حق شفعه این سهمی که اخذ شده مال این سه نفر هست یا اینکه اون دونفر هم شریک اند

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مالی که مشاعی بین سه نفر است حق شفعه ایجاد نمی‌شود

سلام
مال صرفا برای سه نفر می باشد و دیگران حق ادعایی در این خصوص ندارند

سلام.. زمین فروخته شده در ان قسمت متعلق به پدرتان نبوده، تا بگوییم به وراث میرسد، حقه شفعه ، حقی است که قانون به پدرتان داده، و پس از موتش فقط این حق به وراث میرسد، نه مالی که موضوع این حق هستش، چون ملک پدرتان نبوده ان قسمت که فروخته شده. بنابراین فقط متعلق به کسانی هستش که پول آنرا پرداخته انئ