حکم قاضی چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۳۹ #28906427

با سلام

حدود ۱۴ ماه هست که شوهر خواهر من خواهرم را از خانه بیرون کرده و خودش هم درخواست طلاق داده و خواهرم هم متقابلا چند ماه پیش شکایت نفقه کردن تمام مراحلش طی شده اعم از شاهد و تحقیقات کلانتری و سخنان خود شوهر خواهرم که قبول داره این کارو کرده و نظر کارشناس هم در مورد نفقه ابلاغ شده و دادگاهی در بخش کیفری تشکیل شد که شوهر خواهرم حضور پیدا نکرد.

میخواستم بدانم حکم قاضی چه خواهد؟

آیا حکم جلب امکان دارد صادر شود یا خیر؟

و اینکه مجازات چنین شخصی چیست؟

ممنونم

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میخواستم بدانم حکم قاضی چه خواهد؟

ترک انفاق مجازات کیفری و حقوقی دارد
آیا حکم جلب امکان دارد صادر شود یا خیر؟

برای نپرداختن نفقه بله
و اینکه مجازات چنین شخصی چیست؟

حبس دارد

اگر شکایت ترک انفاق مطرح کرده باشند مجازات حبس دارد ، و بهرحال با توجه به توضیحات شما ایشان محکوم میشوند به پچرداخت نفقه و مجازات ترک انفاق .

در صورت اقرار به عدم پرداخت نفقه و اخراج همسرش از خانه به جرم ترک انفاق صادر و مجازات حبس دارد

مجازات ترک انفاق طبق ماده ۵۳ قانون حمایت خانواده جدید مصوب ۱۳۹۱ حبس تعزیری درجه ۶ یعنی ۶ ماه تا دو سال حبس خواهد بود.

سلام اگر در دادسرا اقرار کرده که همسرش را از خانه بیرون کرده و خرجی هم نداده ، به اتهام ترک انفاق محکوم می شود و معمولا هم حبس دارد . در خصوص درخواست طلاق ایشان باید حقوق مالی زوجه را پرداخت کند و باید تا نصف اموال خود را به زوجه انتقال دهد .

با سلام در صورت محکومیت شوهر خواهرت جلب او صادر می شود برای نفقه خواهرت محکوم می شود