شهادت کذب در دادگاه نزد مقامات قضایی عنوان دیگری دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۳۰ #28895143

نفر در دادگاه نزد قاضی دادگاه شهادت کذب داده است . بنده شکایت کیفری کردم مبنی بر شهادت کذب نزد مقامات قضایی ..... نفر تبرئه و رای دادگاه تبرئه شده است. میتوانم با عنوان دیگر قسم دروغ یا سوگند دروغ شکایت کیفری دیگری مطرح نماییم. با چه عناوین مشابه و شبیه دیگری میتوانم شکایت کیفری دیگری مطرح نمایم ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان طرح مجدد دعوی وجود ندارد

سلام
هر جرمی عنوان خاص خود را دارد و شهادت ار دروغ بوده باشد در همان قالب شهادت کذب قابل پیگیری است

باسلام. به دلیل صدور حکم برائت امکان مجدد همان شکایت هرچند با نام‌های مشابه وجود ندارد.

با درود. خیر. چون موضوع شکایت تون یک بار در دادسرا رسیدگی شده و اثبات نشده؛ اگر دلیل و مدرک و مستندات جدیدی نداشته باشید دیگر قابل طرح مجدد نیست. جهت اطمینان با ارسال تصویر حکم به احدی از وکلای محترم بنیاد وکلا مشورت نمایید

دیگر امکان شکایت وجود ندارد

خیر
امکان طرح شکایت مجدد وجود نخواهد داشت.

خیر.هر کس در دادگاه نزد مقامات رسمی شهادت دروغ بدهد مجازات می شود. عنوان اتهام مهم نیست. حتما جرم ایشان ثابت نشده است.