برای تقسیط سکه ها، چطور میتوانم خواسته خود را اعمال کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۷ #28890719

بنده محکوم به پرداخت سکه تمام در مهریه هستم
اعسارم پذیرفته شده و اکنون در حکم بنده آمده هر ماه یک چهارم سکه
با توجه به اینکه انشای حکم مشخص است و تقسیم یک سکه به چهار قسمت هم امری شدنی است اصرار بنده به چهار قسمت کردن سکه است (تعمدا) تا به این جماعت کاسب مهریه جایزه ندهم
به دادورز اجرای حکم مراجعه کردم تفسیر کرد منظور ربع سکه است
اگر من بخواهم ، ندانم ربع سکه چیست ، نیم سکه چیست و در عقد نامه نیز از هیچیک یاد نشده و فقط سکه لحاظ شده باشد چطور میتوانم خواسته خود را اعمال کنم(چهار قسمت کردن سکه و تحویل هر یکچهارم در ماه)
در مکاتبه با قاضی موضع خود را اعلام کردم ولی در پینوشت مکاتبه نوشته یک چهارم همان ربع سکه است
اگر من ربع سکه را قبول کنم عملا ۲۵% بیشتر از محکوم‌به پرداخت خواهم کرد که تشدید مجازات است

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض مذکور در پاسخ حضرتعالی عرض کنم . شما باید هر ۴ ماه یک سکه برابر با رای دادگاه به قسمت اجرا تحویل دهید. لذا اگر قاضی مجترم هر ۴ ماه یک سکه نوشته اند . تکلیف شما همان است و لذا تفسیر به ماهی یک ربع سکه محل قانونی ندارد .. بطور مثال در بسیاری از احکام هر هشت ماه یک سکه نوشته شده آیا با توجه به تقسیمی که فرمودند تکلیف هر هشت ماه چیست ؟
لذا در نهایت با توجه به امر حاضر و عنوان مذکور فرض یقین با توجه به اصالت موضوع شما مکلف به پرداخت هر ۴ ماه یک سکه هستید و تقسیم به ربع سکه محل تفسیر نیز حتی ندارد . لذا برای اثبات و تایید فرموده ایشان در یک صورت امکان دارد و اینکه: بفرمایید قاضی محترم با تصحیخ رای اعلام بفرمایند که هر ماه یک ربع سکه پرداخت کنید تا قابلیت شکایت در دادگاه انتظامی قضات برای شما متصور گردد .

لطیفه کلام : لذا در صورت تاکیید دادگاه و اجرای احکام شما با پرداخت یک سکه در ابتدا یعنی پیش از موعد اجراییه را انجام داده اید و علی القاعده سکه بعدی را میتوانید ۸ ماه بعد پرداخت کنید بعبارتی میانگین امر برابر میشود با خواسته ایشان بر اساس هر ماه یک ربع سکه . در این حالت شما با ترفندی از ۴ ماه مهلت بیشتری بهره برده ا ید. بدون تبدیل به ربع سکه ..