اگر اعسار از پرداخت بدهند دادگاه قبول میکند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۳ #28888039

با سلام. همسرم و مادرش ۱۰ میلیون به من بدهکار هستند.که پرداخت نکردند.من دادخواست حقوقی دادم و حکم محکومیت ایشان امده است.
یا باید پول مرا یکجا پرداخت کنند؟؟ تاخیر تادیه چگونه محاسبه میشود؟؟
ممنونم از شما سروان

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
در صورتیکه دادخواست اعسار محکوم علیه مورد قبول واقع نشود باید مبلغ بدهی را یکجا پرداخت کنند.خسارت تاخیر تادیه بستگی به نظر و تشخیص قاضی دارد.

درود برشما
خسارت تاخیر درصورت مطالبه از تاریخ دادخواست یا ارسال اظهار نامه محاسبه خواهد شد.بله می تواننند اعسار دهند.

در صورت تقاضای اعسار و پذیرش آن از سوی دادگاه پرداخت به صورت اقساط خواهد بود

درود
بعد از قطعی شدن درخواست اجراییه نماید و ایشان نیز می توانند دادخواست اعسار بدهند و در صورت پذیرش قسطی می شود.

با سلام
در صورت پذیرفته شدن اعسار توسط دادگاه تقسیط میشود

بله پس از قطعیت رای و اجرای خکم میتونند اعسار بدن

با درود
بدهکار اگر ندار باشد می‌تواند اعسار دهد و ممکن است پذیرفته شود وگرنه باید یکجا بپردازد.
تاخیر تادیه، بستگی به رای دادگاه دارد متن رای دادگاه را یابد ملاحظه نمود.