آیا دادگاه تجدید نظر برای رسیدگی به پرونده های حقوقی زمان خاصی را مختص میشوند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۳۱ #28886563

سلام
در تاریخ ۱۳۹۸/۱۲/۰۵ وقت نظارت به لحاظ عدم قطعیت رای صادره در مورد اعسار از هزینه دادرسی تجدید و برای تاریخ ۱۳۹۹/۰۲/۲۸ تعیین گردید، یعنی اعتراض کردن و پرونده جهت تایید یا رد حکم دادگاه به دادگاه تجدید نظر شیراز منتقل شده، حالا دادگاه تجدید نظر شیراز چند روز جواب اصلی رو میده؟ تشکر از پاسخ های خوب شما

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر پرونده تکمیل باشد و نیاز به تحقیق دیگری نداشته باشد حدودا دوماهه پاسخ می دهند

با سلام، بستگی به شعب داشته و با توجه به میزان پرونده موجود در آن شعبه زمان متغیر خواهد بود، بعضی لز شعب ظرف چند روز و بعضی از شعبات ماه‌ها هم زمان می‌برد، از آنجائیکه موضوع پرونده شما اعسار از پرداخت هزینه دادرسی می‌باشد می‌توانید حضورا به شعبه مراجعه کرده و با قاضی رسیدگی‌کننده صحبت نمائید تا زودتر تصمیم بگیرند ...

سلام
این پیام دلیل قطعی برای تجدیدنظر خواهی نیست ‌