مراحل شکایت برای دریافت نفقه به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷,۲۰۶ #28875566

با سلام میشه لطفا راهنمایی کنین که باید چیکا کنم که نفقه بگیرم بعد اینکه مراحله شکایت نفقه به نتیجه رسید مهریمو بذارم اجرا اموالیم بنامش نیست البته باکره هم نیستم اگه شکایت کردنی بگم باکره نیستم به ازمایش میفرستن دوباره یا نه؟
و سوال اخر
از چه راهی اقدام کنم زودتر به نتیجه میرسم؟
آیا همچنین چیزی هست؟
که مهر طلاقو بزنن بعد اینک کاملا جدا شدیم مهریه رو هم قسطی بپردازه

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید برای مطالبه نفقه از طریق حقوقی یا کیفری اقدام کنید که کیفری ترک انفاق است و بهتر نتیجه میگیرید .

مهریه هم میتوانید همزمان مطالبه نمایید .

طلاق فقط در صورت توافق یا اثبات عسر و حرج برای زوجه ممکن است .

با سلام.

دادخواست مطالبه نفقه معوقه و جاری ایام زوجیت را ثبت کنید

نفقه به زنی تعلق می‌گیرد که در زوجیت دائم مرد قرار داشته باشد . زن هنگامی می‌تواند نفقه مطالبه کند که از شوهر خود تمکین کرده باشد.

باسلام دادخواست نفقه گذشته و جاریه را به دادگاه بدهید البته اگر در تمکین همسرتان می باشید دادخواست الزام به نفقه را بدهید... در مورد مهریه هم از طریق دفتر خانه ثبت ازدواج برای گرفتن اجراییه‌ اقدام کنید با اثبات باکره نبودن تمام مهریه به شما تعلق می‌گیرد... بعد از طلاق هم ممکنه اقساط مهر وجود داشته باشد دریافت کنید