رابطه دختر و پسر نامحرم جرم است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۰۳ #28849039

آیا رابطه دختر و پسر نامحرم از فضای مجازی جرم است؟ مجازاتش چیست؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما
بله میتواند ارتباط نامشروع تلقی گرددومجازات شلاق دارد.

اینگونه روابط معمولا با انگیزه فساد و قابل مجازات است

مطابق تصریح شرع مقدس و مقررات قانونی هرگونه رابطه نامشروع جرم بوده و بسته به نوع ارتباط تا ۱۰۰ ضربه شلاق به عنوان مجازات دارد . حال باید نوع رابطه را با این موضوع تطبیق دهید . اگر منظور از رابطه صرفا یک آشنایی ساده و صحبت های معمولی و روزمره باشد ، تعریف مجرمانه ای برای آن وجود ندارد لیکن اگر صحبت ها و روابط دارای انگیزه های جسمی و جنسی باشد جرم تلقی میگردد .

وقت بخیر، بله میتواند رابطه نامشروع تلقی شود. مجازات آن تا ۹۹ ضربه شلاق است

با سلام
همه مراجع ارتباط دختر و پسر بایکدیگر از اره غیرمستقیم، که چت کردن نیز جز آن محسوب می‌گردد، اگر منجر به گناه شود را حرام دانسته‌اند
بنابراین اگر روابط طرفین ( در گفتار و نوشتاری )در حد غیر اخلاقی و غیر شرعی باشد جرم و رابطه نامشروع محسوب میگردد و مجازات ان شلاق میباشد