آیا صلح عمری قابل دعوی هست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۴۶ #28836240

با سلام.مادر بنده یک ملکی رو به نام من صلح عمرا کردن میخواستم بدونم آیا برادر خواهر بنده میتونن بعدا معترض بشند؟

مشاوره حقوقی صلح
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.مالک اختیار اموال خودش را دارد.و اگر درست تنظیم شده باشد بعد از فوت،به شما تعلق میگیرد ولی اگر وصیت نامه باشد،خیر

سلام
در صورتی که صلح نامه درست تنظیم شده باشد قابل اعتراض نخواهد بود .

با درود
در صورت رعایت شرابط انعقاد صلح نامه مشکلی پیش نخواهد آمد

سلام
چنانچه به طور صحیح منتقل شده باشد نمی توانند ادعایی داشته باشند .

چنانچه مادر خود با اختیار و صحت و سلامت عقلی اقدام ب مصالحه مال خود کرده اعتراض و ادعایی از جانب دیگران متصور نخواهد بود در تنظیم صلحنامه دقت ب خرج داده و در صورت امکان ب رویت متخصصین برسانید

با درود مالک اختیار اموال خودش را دارد

با درود مالک اختیار اموال خودش را دارد و اصولا میتواند هر تصرفی در آن انجام دهد