محکوم میشیم یا تبرئه در صورتی که فقط از خودمون دفاع کردیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۹ #28806499

سلام خسته نلاشید
یروز مادرم با همسایمون برای اینک جلوی درب ما مزاحمت ایجاد کرده بود بحثش شد و طرف به دست مادرم زد برادر بزرگم برای حمایت از مادرم به طرف شخص رفت و فقط گردنش و گرف و بعد ۱۰ ثانبه از هم جدا شدن بعدش همسایه با پاش بمن لگد زد منم به طرفش رفتم ولی نزدمش بعدش سنگی رو برداشت و به طرف ما اومد که برادرم برای اینک سنگ و بما نزنه انذاختش زمین تا سنگ از دستش بیفته بعدش الان طرف بابت ضرب و جرح از من و برادرم شکایت کرده در صورتی که تنها از خودمون دفاع کردیم و از اونجایی که شاهد فقط همسایه رو به روییم بود که اونا با این همسایه رفت و امد دارن صددرصد علیه ما شهادت میدن چون از قبل بحثم باهاشون داشتین
ممنون

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن عرض سلام. در رابطه با سوال شما بایستی این موضوع را در نظر داشته باشید که اگر شکوائیه همسایه مبنی بر ضرب و جرح بوده و بنابر نظر پزشکی قانونی به ایشان اسیبی رسیده باشد و در دادگاه کیفری ثابت شود علت ورود ضرب و جرح شما یا برادرتان یا مادر بوده بایستی علاوه بر پرداخت دیه و سایر هزینه ها متناسب با جرم از جنبه عمومی نیز مجازات تحمل کنید لذا به نظرم بهترین راه مصالحه و جلب رضایت ایشان میباشد