مزاحمت ، داد و بیداد و درگیری همسایه درب منزل را چگونه پیگیری نماییم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۹۵ #28799188

با سلام
همسایه ما به دلیل مشکل پارک خودرو و خارج شدن از پارکینگ با شخص دیگری به درب منزل ما آمده که موجب مزاحمت و داد و بیداد طرفین و در نهایت درگیری بین ما شد که شروع کننده آنها بودند. با ۱۱۰ تماس گرفتیم و صورت جلسه ای عادی نوشته شده. آیا می توان شکایت کرد و در صورت شکایت نتیجه چیست ؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید اقدام به شکایت نمایید و در صورت اثبات ارتکاب جرم، متهم به مجازات مقرر قانونی محکوم میشود