آیا با توجه به توهین ها و رفتارهای ناشایست این افراد، من میتوانم ادعای حیثیت و شکایت نمایم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۳۰ #28786807

با سلام
من بصورت فردی در یک اموزشگاه فنی و حرفه ای کار اعزام دانشجو انجام می دهم.
سال گذشته تعدادی دانشجو به کشوری خارجی که نزدیک ایران هست فرستادیم، تمام مراحل ثبت نامی و اخذ پذیرش را هم کامل کردیم، این افراد به آن کشور رفته و یک سال هم درس خوانده اند.
الان برگشته و میگویند که شما از ما کلاهبرداری کرده اید و پول ثبت نام زیاد گرفته اید!
در صورتی که هزینه ما مشابه هزینه ثبت نام اعزام دانشجوهای ثبت شده بوده.
آیا ادعای کلاهبرداری، با توجه به اینکه ما تمام کارها را انجام داده ایم، برگ پذیرش که در قرارداد ما ثبت شده به آنها تحویل داده شده و این افراد درس خود را شروع و ادامه داده اند و وارد سال دوم می شوندو درس خود را ادامه خواهند داد، وارد خواهد بود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما . اصولا ادعای آنها مسموع نخواهد بود و جرم کلاهبرداری در مورد شما صدق نمیکند

کلاهبرداری رخ نداده است.

باسلام
اقدام شما مصداق کلاهبرداری نمیباشد .

سلام با توجه به سوال شما جرم متصور نیست موفق باشید

باسلام
مصداق کلاهبرداری نیست

منظور کلاهبرداری واقع نشده و الا توهین قابل شکایت است.

موضوع جنبه کیفری ندارد.