میگن تو سرباز وظیفه خدمت کردی نه بعنوان بسیجی داوطلب چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۸ #28736388

درود و عرض ادب و احترام

جناب وکلای محترم لطفا به این مشکل(درخواستم) بادقت پاسخ داده و راهنمایی ام کنید :

اینجانب از سال های ۱۳۶۵/۰۲/۱۸ تا ۱۳۶۷/۰۷/۰۲ دارای ۲۸ ماه و ۱۵ روز در جبه در مناطق عملیاتی کشور بوده و در یگان پدافند ش.م.ر.ه بعنوان بسیجی داوطلب خدمت نموده ام.

جناب وکیل ۶ برگ از ۹ برگ اسناد و مدارک که طبق گواهی های صادره از سوی سپاه پاسدارن قویا ، آشکارا و واضحا نشانگر و بیانگر این است که اینجانب بعنوان بسیجی داوطلب در جبهه حضور داشته ام و همچنین تمام پرونده خدمتی جبهه ام نیز توسط سپاه شهداء ارومیه امحاء و مفقود شده است که چنین نیز است و مدارک گویای آن است.
جناب وکلا ، یگان خدمتی ام سپاه پاسداران پرونده ام را طبق مدارک و اسناد و مستندات موجود که خودشان ارائه و صادر کرده اند هم امحاء و مفقود کرده اند و هم میگویند تو بعنوان سرباز وظیفه خدمت کردی درحالی که خودم با اختیار به جبهه رفته بودم ((تمامی مدارکش نیز موجود می باشد در ۹ نسخه))
از وکلای محترم سایت درخواست بررسی بسیار دقیق تر موضوع و خواسته ام را دارم تا اینجانب راا راهنمایی فرمایید.

حال می خواهم از طرح ۱۵رمضان که حق بسیجیان و سربازان رزمنده است استفاده نمایم ولی کل پرونده خدمتی جبهه اینجانب در مرکز استعلام سپاه شهدا ارومیه امحاء و مفقود گردیده است.

در پایان اکیدا لازم به توضیح است امحاء و مفقود شدن پرونده خدمتی جبهه اینجانب در مرکز استعلام سپاه را طبق تاییدیه گواهی ها و نامه های صادره به نامه شماره--------------------۸/زم مورخ ۱۳۹۳/۰۸/۱۰ و نامه شماره ---------------------/زم مورخ ۱۳۹۵/۰۲/۱۸ تماما خودشان تایید و اعتراف کرده و اقرار نموده اند و خودشان می گویند اشتباه کرده ایم که پرونده خدمتی جبهه تو را امحاء و مفقود کرده ایم و حال که پرونده خدمتی جبهه تو را امحاء و مفقود کرده ایم باید و تحت هر شرایطی پرونده خدمتی جبهه ات را احیاء کنیم که متاسفانه برخلاف ادعایشان چنین کاری نمی کنند و پاسخگوی اینجانب نیستند.

لذا احیاء پرونده خدمتی جبهه اینجانب توسط کمیسیون موارد خاص در تاریخ ۱۳۹۳/۰۸/۱۸ تایید گردیده و توسط اعضای کمیسیون گواهی و امضا شده است و طرح مجدد در کمیسیون مورخ ۱۳۹۸/۱۲/۲۱ مخالف اصول بوده و دلیلی برای طرح مجدد آن وجود نداشت و می بایست طبق تصمیم همان کمیسیون مورخ ۱۳۹۳/۰۸/۱۸ تاییدیه احیاء پرونده خدمتی جبهه مورد درخواست اینجانب صادر گردد.

جناب وکلا قبل از اینکه پرونده خدمتی جبهه ام در سال ۹۳ توسط سپاه مفقود و امحا بشه خوشبختانه زمانی که پرونده ام موجود بود بارها گواهی جبهه به سازمان های مختلف((از جمله تامین اجتماعی ، بنیاد شهید ، کمیسیون پزشکی بدوی سپاه و...)) گرفته بودم و الان این مدارکو خوشبختانه دارم و در همه مدارکی که قبل از مفقود و امحا کردن پرونده ام گرفته بودم در همشون نوشته : مدت خدمت جبهه ۲۸ماه و۱۵ روز با عضویت بسیجی داوطلب.

جناب وکلا حالا سپاه نتنها ۸ساله پرونده خدمتی جبهه ام را پیدا نمیکنن بلکه مدارکی که خودشون قبل از مفقود و امحا شدن پرونده بهم دادن و زیربرگ هم برای خودشون برداشته بودن قبول ندارن ، حتی میگن تو سرباز وظیفه خدمت کردی نه بعنوان بسیجی داوطلب.

جناب وکلا حرف و راهکار و راهنمایی های شما چیست؟

سپاسگزارم از پاسخگوییتان

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدارک شما بایستی مورد بررسی قرار گیرد

می‌بایستی مدارک شما بررسی شود ...

سلام وقت بخیر
مدارک شما باید بررسی گردد

با درود بایستی مدارک شما بررسی شود

با سلام
از خدمات مشاوره تلفنی یا آنلاین استفاده کنید تا راهنمایی شوید

از همکاران سایت وقت مشاوره رزرو کنید.

از خدمت مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید.