نظر دادگاه در قبال توافق نامه در نتیجه سرقفلی چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۵ #28734423

بنده سرقفلی مغازه ای را صاحب هستم،چندی پیش مالک مغازه طی یه برگ توافق نامه اجازه فروش و انتقال و همچنین تغییر کسب را به بنده دادند و این اجازه به بنده داده شد و موجر زیر این توافق نامه را امضا کرده اثر انگشت زده و اسم و فامیل و همچنین شماره حساب خود را با دست خط خودش نوشتند.
به حساب ایشان مبلغ ۱ میلیون نیز همان روز واریز کردم که اصل رسید وکپی آن موجود است.
نکته بد این قضیه این است که بنده اصل آن توافق نامه را گم کرده بودم و امروز فهمیدم که اصل آن کاغذ و توافق نامه به همراه یک سری مدارک دیگه سال گذشته در آتش سوزی کارگاهم سوخته ولی لاشه اصل آن توافق نامه و مدارک دیگرم که قسمتی از آن سوخته در دسترسم است و یک کپی برابر اصل رنگی در اختیارم است که آن زمان در دفتر خانه زده ام،یک نفر شاهد که پسرم باشه دارم که آن زمان در مغازه بود و شاهد امضا و اثر انگشت و...بود.

حال سوال من اینجاست اگر بنده بی اجازه تغییر کسب دهم یا به استناد آن کپی برابر اصل و لاشه سوخته مغازه را به غیر واگذار کنم.

به نظرتون نظر دادگاه در قبال شرایط ما چه خواهد بود؟

به نظرتون در نهایت چه حکمی صادر بشه؟

توجه کنید امضا،اثر انگشت ،اسم و فامیل و شماره حساب با دست خط خود موجر به طور کاملا واضح در کپی برابر اصل رویت میشود و لاشه که اصل مدرک است سوخته است.

متن نوشته هم تایپی بوده و بخشی از آن سالم است.

تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توافقی که شما انجام داده اید به استناد ماده ۱۰ قانون مدنی کاملا، قانونی است و منعی برای اجرای مفاد آن وجود ندارد،
در خصوص بار اثباتی هم، همان کپی برابر اصل کفایت میکند
موفق باشید سوال دیگری داشتید می توانید بپرسید
موفق باشید