اگر بخواهیم از هم جدا شویم اگر من درخواست طلاق بدهم چه حق و حقوقی باید بپردازم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۶ #28718378

من پسری هستم که ۱۸ ماهه با یک خانوم در دوران عقد هستیم .ایشون دارای مشکلات چشمی و البته ظاهری هستن. من برای رفع تمامی آنها تمام تلاشم را کردم و درست نشده تا حالا. مهریه ی من عندالاستطاعه هست. همچنین من رابطه از دبر هم داشتیم .حالا میخواستم بدونم اگر بخواهیم از هم جدا شویم اگر من درخواست طلاق بدهم چه حق و حقوقی باید بپردازم؟
و اگر همسرم اینکار را بکند چه حق و حقوقاتی را من دارم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه شما دادخواست طلاق بدهید باید تکلیف پرداخت حق و حقوق مالی همسرتان از جمله مهریه و نفقه را پرداخت نمایید (اجرت المثل در صورتی به ایشان تعلق می گیرد که به منزل مشترک رفته باشید) که مهریه با توجه به عندالاستطاعه بودن بر حسب توان مالی شما به صورت اقساط باید پرداخت شود و در صورت باکره بودن نصف مهریه به ایشان تعلق خواهد گرفت و از طرفی در صورت امضاء بند شرط تنصیف دارایی اموالی که بعد از ازدواج به نام شما شد است تا نصف اموال به همسرتان خواهد رسید.

سلام
در صورت ملائت مالی مهریه را بابد پرداخت کنید
نفقه بابد پرداخت شود
شرط تنصیف دارایی نیز در صورت تقاضا باید رعایت شود

سلام شما موظف به پرداخت نیمی از مهریه و همچنین پرداخت نفقه ایام زوجیت می باشید
در صورت درخواست شرط تنصیف دارایی صورت خواهد گرفت