میتونه درخواست تعلیق یا آزادی مشروط بده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۰۱ #28713731

باسلام.کسی ک ۱۳سال کارمند آموزش پرورشه، بدون سوپیشینه ،الان بخاطر کلاهبرداری و خیانت در امانت و جعل ۸ ماه حبس با اشد مجازات براش حکم اومده میتونه درخواست تعلیق یا آزادی مشروط بده؟کلا میتونه چیکار کنه ک حبسش هیچی بشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بعد از اینکه یک سوم از حبس را سپری کردید درخواست آزادی مشروط دهید

با احترام می توانید پس از تحمل یک سوم مجازات درخواست آزادی مشروط کنید و یا درخواست تخفیف یا تعلیق مجازات را بخواهید

باسلام واحترام پس ازتحمل یک سوم ازحبس امکان آزادی مشروط وجود دارداما درصورتیکه مهلت تجدیدنظرخواهی دارید درخواست تخفیف وتبدیل مجازات نمایید

سلام چنانچه رای قطعی نیست نسبت به آن تجدیدنظرخواهی نمایید و تقاضای تخفیف و تبدیل مجازات مطرح نمایید و در صورت قطعیت پس از تحمل یک سوم از حبس میتوانید تقاضای آزادی مشروط بنمایید

با تسلیم به رای امکان درخواست تخفیف یا تبدیل مجازات وجود دارد .

می تواند درخواست تخفیف یا تعلیق مجازات مطرح نماید، یا با گذشت یک سوم از حبس درخواست آزادی مشروط طرح نماید